СПЕЦІАЛЬНІСТЬ: ДИЗАЙН

Спеціалізація: дизайн одягу

Метою освітньої діяльності кафедри за даною спеціальністю є підготовка високопрофесійних фахівців у галузі дизайну одягу, здатних конкурувати на європейському ринку праці. Після закінчення даної спеціальності Ви отримаєте можливість працювати у fashion індустрії дизайнером одягу, баєром, стилістом, конфекціоністом, fashion експертом чи консультантом тощо.

Ви навчитеся генерувати ідеї для вироблення креативних ідей, вибудовувати розгалужену систему комунікацій. Навчитеся створювати колекції одягу та втілювати їх у життя з урахуванням функціональних, технологічних, екологічних та естетичних вимог. Навчитеся розробляти і формувати портфоліо тощо.

photo 2019 07 23 10 37 40

Спеціалізація: дизайн середовища

Метою освітньої діяльності кафедри за даною спеціальністю є підготовка високопрофесійних фахівців у галузі дизайну інтер’єру, ландшафтного дизайну, предметного дизайну, які будуть здатні конкурувати на європейському ринку праці. Після закінчення даної спеціальності Ви отримаєте можливість працювати дизайнерами інтер’єру, ландшафтними дизайнерами, розробляти предмети побуту тощо.

Навчитеся створювати колірну і світлову гармонію в інтер'єрі. Розробляти плани, розрізи, розгортки, перспективи приміщень тощо. Складати специфікації та підбирати будівельні та оздоблювальні матеріали, меблі, текстиль для інтер'єру тощо. Створювати інтер'єри в стилі різних епох. Навчитеся добре розбиратися в архітектурних стилях, елементах декоративно-прикладного мистецтва. Створювати складні тривимірні моделі для візуалізації архітектурних та інтер'єрних візуалізацій. Професійно створювати проект дизайну інтер'єру та надавати його візуалізацію замовнику.

Спеціалізація: графічний дизайн

Метою освітньої діяльності кафедри за даною спеціальністю є підготовка високопрофесійних фахівців у галузі графічного дизайну. Після закінчення даної спеціальності Ви отримаєте можливість працювати у сфері реклами, поліграфії, графічного дизайну (розробляти фірмовий стиль: логотипи, емблеми, ділові папери, візитки, упаковки тощо). Зокрема, у сфері театру та кіно (володіння анімаційними технологіями) тощо.

Навчитеся розробляти фірмовий стиль, логотипи, створювати макет та займатися версткою. Зокрема, здобудете уміння виконувати дизайн-проекти промислової продукції, розробляти індивідуальні проекти графічного дизайну різного призначення.